Політична реклама

Штрафувати за безквитковий проїзд у львівських маршрутках почнуть у березні

1520 0
Ловити безквиткових пасажирів у маршрутках почнуть аж з наступного місяця. Натомість, контроль за пасажирами-пільговиками стартує уже з середи, 20 лютого.

Про це розповіли в Львівській обласній організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників», повідомляє "Погляд".

«Зараз пропрацьовується процедура, згідно з якою буде здійснюватися контроль наявності квитків у пасажирів. Ми маємо заключити договори з організаціями,які мають право проводити контроль. Це швидше за все буде муніципальна дружина. У березні ми почнемо перевірку на наявність квитка. А от уже з цієї середи розпочнеться рейд з перевірки посвідчень, що дають право на пільговий проїзд», - прокоментував голова ЛОО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка.

Договір із муніципальною дружиною буде заключатися на платній основі. Як заявивив Іван Велійка, після усіх доопрацювань буде відома і сума штрафу за безквитковий проїзд. Попередньо йшлося про 20 гривень.

На запитання , чи вигідно перевізникам, які наголошують на тому, що працюють собі в збиток, ще й платити органам контролю за перевірки , Іван Велійка запевнив: «Якщо ми почнемо перевіряти достовірність пільгових посвідчень, то компенсуємо собі втрати. За цю суму зможемо покрити плату контролерам».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!