«Сказали зрівняти все з землею». Росіянам наказали знищити «Азовсталь» у Маріуполі

4502 0
Росіяни не можуть окупувати Маріуполь, тому хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь».
Масований удар росіян по заводу «Азовсталь» у Маріуполі 18 квітня 2022 року. Фото: скрін з відео Маріупольської міськради

Масований удар росіян по заводу «Азовсталь» у Маріуполі 18 квітня 2022 року. Фото: скрін з відео Маріупольської міськради

Служба безпеки України оприлюднила розмову ростовського командира взводу росіян, у якій ідеться про те, що завод «Азовсталь» у Маріуполі вони мають зрівняти з землею. 

«Незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь. Тому хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь», де тримають оборону наші бійці. Окупантів не стримує навіть те, що на заводі знайшли прихисток мирні мешканці міста», – йдеться в повідомленні СБУ. 

На записі, що має СБУ: ростовський командир взводу загарбників , який перебуває в 4 кілометрах від легендарної будівлі.

«Чекаємо тут сюрпризи від росії. Тритонні з неба... Сказали зрівняти все з землею. Приїжджав підполковник, говорив, що ми відчуємо на собі це. Уяви, хвиля вибуху буде», – каже військовий своїй дружині. 

На запитання про долю мирного населення відповідає, що всі поїхали: «Всі, хто захотів, то поїхав уехали. Залишилися одні патріоти і сильно розумні».

Читайте також: Знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку у перемовинах

Нагадаємо, що росіяни завдали масованого удару по заводу «Азовсталь» у Маріуполі, де ховаються сотні мирних людей. За інформацією міськради, окупанти бомблять «Азовсталь» авіаційними бомбами ФАБ 1000 і ФАБ 3000.

19 квітня Міноборони росії запропонувало українським військовим, які захищають «Азовсталь», скласти зброю та здатися – це вже третє таке звернення окупантів з початку квітня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!