Скільки людей перетнули кордон і звернулися в поліцію щодо підозрілих осіб. Як минула доба на Львівщині

1175 0
Коротко про головні події доби, що минула.
Photo by Artur Voznenko on Unsplash

Photo by Artur Voznenko on Unsplash

Повітряна тривога. Сирена не сповіщала про повітряну тривогу. Наскільки це зараз можливо, в області безпечно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Трьома евакуаційними потягами у Львів прибуло 398 вимушених переселенців. 157 людей центр допомоги ВПО розселив в області.

Читайте також: Усі думали, що буде бум на купівлю житла. Що відбувається на ринку нерухомості Львова

Евакуація постраждалих. На лікування привезли 14 людей з Харківської та Київської областей. Серед пацієнтів немає дітей. Вони у середньому та важкому стані. Їм нададуть допомогу у двох медзакладах області.

Кордон. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули понад 16 тисяч осіб. Через західний кордон з України виїхали 33 тисячі людей, повернулися понад 32 тисячі українців.

На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» та «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд; «Краківець» – легкові автомобілі на в'їзд, вантажівки по обидві сторони кордону; «Шегині» – легкові автомобілі та автобуси на в'їзд, вантажівки в обох напрямках.

Диверсії. Поліція опрацювала 1430 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!