Складна ситуація зі світлом та ремонт мосту. Головні події дня у Києві

623 0
Дайджест новин за 21 грудня.
Зимовий Київ. Фото: з відкритих джерел

Зимовий Київ. Фото: з відкритих джерел

Складна ситуація зі світлом

У Києві складна ситуація зі світлом. За даними «Укренерго», це пов’язано з пошкодженнями магістральних мереж систематичними російськими ракетними та безпілотними атаками.

Крім того, за словами генерального директора YASNO Сергія Коваленка, у столиці поки не варто розраховувати на відключення світла по графіках. 

Ремонт мосту 

Столичні дорожники закінчили поточний ремонт мосту через річку Десенка (продовження Північного мосту). Оновлення виконали у крайніх правих смугах (півтори смуги у кожному напрямку). Після обіду рух повністю відкрили. 

Народжуваність

У Києві за 300 днів повномасштабної війни одружилися 21 815 пар і народилися 13 340 малюків. З них: 6924 хлопчики, 6416 дівчаток,  233 двійні та дві трійні.

Ретро потяг

На різдвяно-новорічні свята «Укрзалізниця» запускає ретро-поїзд на паровозній тязі, який курсуватиме Києвом як екскурсійний. Поїзд курсуватиме – 24, 25, 31 грудня, 1, 7 та 8 січня. 

 
Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!