Складна ситуація зі світлом та комендантська година на Новий рік. Головні події дня у Києві

4180 0
Дайджест новин за 22 грудня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Ситуація зі світлом

Ситуація з енергопостачанням у Києві – найскладніша у країні. Місто не може отримати потужність від енергосистеми країни через пошкодження високовольтного обладнання. Наразі ключова проблема у Києві – не генерація, а мережі. 

Вибухи в Київській області 

У Київській області сьогодні могли лунати вибухи через роботи на спецкар’єрі. Це пов’язано з проведенням вибухових робіт.  

Комендантська година у новорічну ніч

У Києві не планують скасовувати комендантську годину в новорічну ніч. Великих святкувань Нового року та Різдва у столиці не буде. 

Обробка дерев спеціальними речовинами, щоб убезпечити їх від незаконної вирубки

У Києві хвойні дерева починають обробляти репелентами. Таким чином районні КП УЗН намагаються вберегти рослини від крадіїв, адже репеленти в теплому приміщенні виділяють різкий неприємний запах.

Благодійний проєкт зі збору книг для літніх людей 

Міська муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей під назвою «Одним словом». Книгарня працює із 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!