SkyUp запустив онлайн-реєстрацію на рейс із безкоштовним вибором місця

1810 0
Безкоштовними є місця від аварійного ряду до хвостової частини.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp запустила онлайн-реєстрацію на внутрішні рейси зі Львова, а також на чартерні перельоти до курортних міст. Про це повідомили у пресслужбі SkyUp.

Читайте також: Скільки коштує поїхати на море зі Львова. Ціни

Отримати посадковий талон можна за 48 годин до вильоту. Онлайн-рестрація припиняється за 5 годин до відправлення за розкладом. Водночас реєстрація в аеропорту залишається безкоштовною.

При реєстрації через інтернет пасажир може безкоштовно або платно вибрати конкретне місце в салоні літака. Безкоштовними є місця від аварійного ряду до хвостової частини.

Для реєстрації на регулярний рейс необхідно авторизуватися на сайті авіакомпанії й вибрати необхідне бронювання. Якщо реєстрація акаунта не підтвердилась, тоді це необхідно зробити, а тоді ввести дані в систему бронювання.

Для реєстрації на чартер за придбаними турпутівками необхідно вказати прізвище туриста і номер ваучера. Якщо пасажир подорожує лише з ручною поклажею, то з електронним посадковим талоном він може пройти одразу на контроль безпеки.

Читайте також: SkyUp скасував рейси зі Львова до Києва і Харкова

Нагадаємо, з 3 липня SkyUp відновив польоти з львівського аеропорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!