«Слава Україні! Львів, привіт». Як українські бійці «перевиховали» полоненого бурята

6275 0
Полонений виявився росіянином з Бурятії.
Фотоскрін

Фотоскрін

Українські захисники взяли в полон бійця з російських військ. Як виявилося, він є громадянином Бурятії, який нібито їхав в Україну на навчання. Відео «перевиховання» військового країни-агресора опублікували в Telegram.

«Несу службу у військовій частині 32364. Єфрейтор контрактної служби. На посаді гранатометника. Мене звати Касаткін Натан Юрійович», – сказав полонений, коли українські бійці попросили його розповісти про себе.

Читайте також: Світанок близько. Тримаймо стрій, - звернення очільника Міноборони Резнікова

А потім додав російською: «Слава Україні! Путін ху*ло. Львів, привіт».

Нагадаємо, українські військові вже четверту добу героїчно захищають країну від атак країни-агресора. За цей час вони отримують суттєву перевагу, лише у полон здалися понад 200 російських бійців. Оперативну інформацію про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!