Словенці перемогли у футбольному турнірі для вболівальників у Львові. Відео

2137 0
Львівська команда фанатів «Карпати» посіла третє місце.

Сьогодні, 2 липня, у Львові закінчився XI щорічний футбольний турнір серед уболівальників EUROFANZ. Вдруге в історії змагання перші медалі здобула команда зі Словенії. З рахунком 2:1 у фіналі словенці перемогли білоруських фанатів. Львів’яни-організатори посіли третє місце.

Читайте також: Юна львів’янка стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби

EUROFANZ – міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів, який відбувається щорічно у Львові та збирає щоразу все більше учасників. Його мета – зблизити волівальників з різних країн та дати їм можливість побачити місто, що приймало Євро-2012. Організатором змагання є львівська громадська організація «Карпати».

Європейські фанати привозять з собою гуманітарну допомогу, солодощі та спортивні товари для дитячих лікарень й інтернатів. У рамках фестивалю відбуваються різноманітні вечірки, культурні та розважальні заходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!