Політична реклама

Смартфон перекладатиме розмови

1677 0
Японський стільниковий оператор NTT Docomo з 1 листопада запустить сервіс перекладу розмов по мобільних телефонах. Нову технологію було презентовано на виставці CEATEC.

Переклад буде здійснюватися автоматично і в режимі реального часу. Пише ТСН.

За допомогою сервісу абоненти, що говорять на різних мовах, зможуть спілкуватися один з одним, не вдаючись до послуг "живого" перекладача. Під час розмови користувач не тільки почує переклад фрази свого співрозмовника, але і побачить перекладений текст на екрані телефону.

Новинка буде безкоштовною, але скористатися нею зможуть лише власники смартфонів на Android 2.2 і пізніших версій. Для цього їм потрібно буде встановити спеціальний додаток.

Розробники відзначають, що переклад не завжди може бути коректним. На момент запуску сервіс буде пропонувати переклад з японської на англійську і корейську мови, а також мандаринський діалект китайської мови, і в зворотному напрямку. Пізніше список мов розшириться.

До переліку увійдуть німецька, французька, індонезійська, італійська, португальська, іспанська і тайська мови.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!