Сніг та заморозки. Якою буде погода у Львові на вихідних

2106 0
У Львові закликають усіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху через можливу ожеледицю.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 28 листопада, у Львові буде триматися хмарна погода від ранку до самого вечора. Про це повідомляє Синоптик. На зміну дрібному мокрому снігові, який розпочнеться після обіду, прийде сніг увечері. Температурний максимум становитиме 1 градус вище нуля, а вночі – до 2 градусів з позначкою «мінус».

У неділю, 29 листопада, хмарна погода протримається до самого вечора. Зранку й до обіду йтиме дрібний сніг, ввечері він почнеться знову, проте значно посилиться. Температура коливатиметься від 0 до 1 градусу тепла вдень і до -4 – уночі.

Окрім цього, у Львові закликають усіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху через можливу ожеледицю. Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!