Сьогодні – останній день формування реєстраційних карток для участі у ЗНО

1299 0
Найближчим часом мають повідомити про те, як дізнатися номер і PIN-код для входу на Інформаційну сторінку.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

19 квітня – останній день формування реєстраційних карток для участі у ЗНО (цього річ – національному мультипредмтеному тесті) для охочих вступати на бакалаврат. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

«Під час формування реєстраційної картки якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу», – пояснюють в УЦОЯО. 

Читайте також: Як діяти абітурієнтам, що хочуть цьогоріч вступати до вишів. Алгоритм

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО, то є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти. Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування.

«Не створюйте дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно», – закликають у Центрі.

Читайте також: Три львівські виші ввійшли до рейтингу найкращих університетів країн Європи і Середньої Азії

Найближчим часом мають повідомити про те, як дізнатися номер і PIN-код для входу на Інформаційну сторінку з актуальною інформацією.

Нагадаємо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у спрощеному форматі. Зокрема, оцінювати випускників будуть за допомогою мультипредметного тесту з української мови, історії України та математики. Буде по 20 питань з кожного предмета.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!