Сьогодні – свято Благовіщення. Tvoemisto.tv ретранслюватиме Літургію

1185 0
Tvoemisto.tv на своїх каналах ретранслюватиме онлайн Літургію з Храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ, що на вул. Пасічній, вона розпочнеться о 10.00.

Сьогодні, 7 квітня християни східного обряду відзначають одне із найбільших церковних свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Саме з цього свята починається цикл новозавітніх християнських свят.  Благовіщення відзначають рівно за 9 місяців до Різдва Христового, тому воно має сталу дату.

Читайте також: Сьогодні християни святкують Благовіщення. 6 фактів про свято

«Суть свята полягає в тому, що Бог приходить у людську історію. Якщо різні релігії, які існували до християнства, завжди були скеровані на те, аби людина шукала Бога у потойбіччі, силах природи, фетишах, то Бог Біблії відгукується і Сам приходить до людини, через лоно Богородиці.  Людина не залишається напризволяще», – зазначав торік у коментарі Tvoemisto.tv єромонах Лука Михайлович.

У наш час важливо розуміти, каже монах-студит, що коли вичерпуються різні аргументи, навіть через обставини із коронавірусною інфекцією, людина все одно очікує благої новини.

«Ключ до розуміння у тому, що навколо є чимало доброго і людина має вчитися бачити добре у Божих знаках», – зазначає духівник.

Tvoemisto.tv на своїх каналах ретранслюватиме онлайн Літургію з Храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ, що на вул. Пасічній, вона розпочнеться о 10.00. Її можна буде переглянути на Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на нашому Ютуб-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!