Сьогодні через пункт пропуску «Краківець» відновили рух

347 0
Про відновлення руху пасажирських автобусів через пункт пропуску «Краківець» повідомлять згодом.
фото: юрій бучко/фейсбук

фото: юрій бучко/фейсбук

Від сьогодні, 1 серпня, відновлять рух легкових автомобілів через пункт пропуску «Краківець». Коли почнуть пропускати пасажирські автобуси поки не відомо, інформує Державна прикордонна служба України у Фейсбуці.

Читайте також: На пункті пропуску «Краковець-Корчова» облаштували тимчасовий термінал для оформлення автівок

«З 08:00 1 серпня 2022 року через пункт пропуску «Краківець», що на Львівщині, буде відновлено пропуск легкових автомобілів. Про початок пропуску пасажирських автобусів буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

В ДПСУ просять громадян врахувати інформацію та обирати даний пункт пропуску для перетину кордону.

Нагадаємо, що з 18 липня пункт пропуску «Краківець – Корчова» на кордоні з Польщею закрили на ремонт, транспорт не курсував на виїзд з України. Тут планували влаштувати навіс над павільйонами паспортного та митного контролю. Також –стоянку для пасажирських автобусів та відповідне приміщення з сканером для проходження митного та паспортного контролю пасажирів. Додамо, що за понад місяць роботи оновленого пункту пропуску «Краківець – Корчова» пропускна спроможність вантажних автомобілів у напрямку виїзду з України зросла майже на 50%. Модернізували його в межах пілотного проєкту «Відкритий кордон».  Пропуск легкових та вантажних автомобілів розділили, збільшили кількість смуг для вантажного транспорту з 4 до 10. Основна мета проєкту – збільшити пропуск з України вантажів, зокрема зерна. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!