Львів відзначає день скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Перелік заходів

3092 0
У Львові вшанують пам’ять загиблих українців.
фото: kordon.in.ua

фото: kordon.in.ua

22 червня українці відзначають день скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. У Львові відбудеться низка заходів з метою вшанування пам’яті загиблих українців, повідомляє прес-служба ЛОДА.

О 12:00  відбудеться покладання лампадок та квітів від представників обласної та міської влади, громадськості до Пам'ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг- 328», вул. Грабовського, 11.

Читайте також: У Львові дали початок облаштуванню території біля Цитаделі

Одразу після цього проведуть екуменічну панахиду біля Пам’ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг- 328». Наприкінці заходу відбудеться громадського віче .

Довідка

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни — день пам'яті в Україні. Відзначається щорічно 22 червня, у день початку німецько-радянської війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!