Сьогодні на Львівщину приїде міністр інфраструктури Владислав Криклій

1692 0
Tvoemisto.tv транслюватиме візит міністра.
фото: економічна правда

фото: економічна правда

Сьогодні, 7 серпня, на Львівщину з робочим візитом приїде міністр інфраструктури України Владислав Криклій. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Зокрема, міністр у межах візиту має оглянути ремонт на автомобільній дорозі О141003 Мостиська – Краковець, після чого відбудеться брифінг.

Читайте також: На ремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині потрібно 500 мільйонів

Tvoemisto.tv транслюватиме візит Владислава Криклія. Відео наживо з його зустрічі можна буде переглянути на сайті, у Фейсбуку та на Ютюбі «Твого міста».

Нагадаємо, що в листопаді минулого року міністр інфраструктури України перебував із робочим візитом у Львівській області, де проінспектував дорогу Т-14-16 Львів – Пустосмити – Меденичі. До слова, 47 км відремонтованої дороги Львів – Пустомити – Меденичі, що сполучає Львів із курортними Трускавцем та Східницею, відкрили цьогоріч на початку червня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!