Сьогодні до Львова приїжджає Президент

1969 0
Сьогодні, 14 квітня, до Львова з робочим візитом прибуде Президент України Петро Порошенко. Про це він зазначив під час виступу у Верховній Раді України.
Фото: pravda.cc.ua

Фото: pravda.cc.ua

Сьогодні, 14 квітня, у Львові заплановане офіційне відкриття заводу з виготовлення комплектуючих для автомобілів японської компанії «Fujikura». На його відкриття прибуде і Президент  України Петра Порошенко.

Нагадаємо, що японська компанія побудувала завод поблизу Львова, який вироблятиме електричне устаткування для автомобілів. За останні роки «Fujikura» є однією із найбільших інвестицій в області. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20-ти млн євро та створити близько 3 тисяч робочих місць. На першому етапі там працевлаштували 550 людей.

Читайте також: Львів’ян запрошують на роботу у японську компанію «Fujikura»

Довідка. Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!