Сьогодні Львів прощатиметься із художником Остапом Лозинським

2131 0
Іконописець помер у переддень Різдва.
Фото:theukrainians

Фото:theukrainians

Сьогодні, 8 січня, у Львові прощатимуться із львівським художником та іконописцем Остапом Лозинським. Прощання відбудеться у каплиці Стрітення Господнього, у старому корпусі Українського католицького університету на вул. Свєнціцького, 17. Про це повідомив художних Роман Зілінко.

Читайте також: Він дуже поспішав жити. In memoriam Остап Лозинський

Прощання відбуватиметься із 8.00, парастас запланований на 10.00, а чин похорону – на 12.00. Хоронитимуть Остапа Лозинського на Личаківському цвинтарі.

Додамо, що сьогодні у «Шевченківському гаю» планувався концерт і забава «На Різдво до Гаю» разом із Остапом. Як повідомив Роман Зілінко, коляду «з Остапом» не відмінятимуть, вона відбудеться, як планувалося о 16.30 год, а над входом у музей можна буде побачити ангелів, яких намалював Остап Лозинський.

Нагадаємо, що унаслідок ускладнень коронавірусної хвороби відійшов у вічність відомий художник та іконописець Остап Лозинський. Тvoemisto.tv зібрало спогади про митця. Що він любив, про що мріяв, якими були його останні слова, читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!