«Година Землі». Львів'ян закликають вимкнути вдома електричні пристрої

3142 0
За умовами щорічної акції Всесвітнього фонду природи, жителям всієї планети пропонують на годину вимкнути електричні пристрої, аби привернути увагу до проблем з екологією.

Година Землі – це міжнародна подія, яка проводиться кожного року в передостанню або останню суботу березня. Започаткували подію Всесвітній фонд природи Автралії та видання  The Sydney Morning Herald у 2007 році, а наступного року ідею підтримали у всьому світі.

Цього року кампанія прагне привернути увагу українців до національних парків, заповідників та інших природоохоронних об'єктів. На сайті Години Землі опубліковано карту природніх об’єктів України, де можна знайти інформацію про кожен з них та зареєструвати свій намір їх відвідати.

Зареєструватися на Годину Землі можна за посиланням.

Всі охочі можуть стати волонтерами і допомогти з роботою, влаштувати пікнік на природі або взяти участь в інших заходах.

Якщо ви не маєте змоги відвідати парк, можна допомогти фінансово, або надавши все необхідне для обраного вами парку. Вся інформація про потреби парків є на карті.

Світло ж пропонують вимкнути 25 березня о 20:30 за місцевим часом.

Читайте також: У Львові профінансують 5 соціально-культурних ініціатив. Перелік проектів

За додатковою інформацією звертайтеся до Немикіної Валерії, координаторки кампанії «Година Землі в Україні» (+38 097 90 80 681, e-mail: [email protected], wwf.panda.org/ukraine).

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!