Сьогодні маленьких львів’ян запрошують у парк Франка на Місто професій

1426 0
Дитячий профорієнтаційний фестиваль розпочнеться о 12 год.
Facebook / Місто професій у Львові 2017

Facebook / Місто професій у Львові 2017

Сьогодні, 11 вересня у Львові у парку Франка відбудеться Місто професій для дітей. Фестиваль стартує о 12 год. Вхід на подію – безкоштовний, а вік дітей – необмежений. Про це повідомляють організатори.

При вході кожна дитина отримає паспорт. На розміщених в парку локаціях будуть представлені професії від державних структур та бізнесу. Після невеликого майстер-класу діти зможуть спробувати себе у різних ролях та ближче ознайомитися з професією.

Читайте також: Не лякайте дітей школою. Як правильно підготувати першачків до навчання

У паспорті, що є так званою трудовою книжкою, діти отримають помітки про професію, яку освоїли. Батьки матимуть нагоду ближче поспілкуватися з представниками компаній та дізнатися більше про організації, що стали партнерами фестивалю.

Серед представлених професій – будівельник, рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня та інші.

Захід триватиме від 12:00 до 16:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!