Сьогодні на Львівщині попрощаються з воїном Русланом Сергієнком

1919 0
Захисник загинув 24 серпня поблизу села Піски на Донеччині.

Сьогодні, 31 серпня у Дрогобичі попрощаються із загиблим воїном Русланом Сергієнком. Чоловік пішов на війну добровольцем, хотів захистити рідну Донеччину, де народився, від російських окупантів. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

41-річний Руслан Сергієнко народився у місті Миколаївка Краматорського району на Донеччині, останні роки проживав з сестрою в Краматорську. Після повномасштабного вторгнення росії пішов захищати країну та своїх рідних.

Читайте також: У бою за Україну загинув воїн зі Львова Ярослав Матвіїв

Боєць загинув в День Незалежності України, 24 серпня біля села Піски Донецької області, виконуючи бойове завдання. У воїна залишились дві сестри та племінники, які зараз проживають в Дрогобичі як внутрішньо переміщені особи.

Тіло загиблого воїна сьогодні, 31 серпня привезуть до Дрогобича. Прощання та панахида відбудеться на центральній площі Ринок. Чин похорону проведуть у храмі Стрітення Господнього ПЦУ, що на вул. Богдана Лепкого, 17/1. Поховають Героя на Полі слави та Скорботи.

Орієнтовний час прибуття конвою повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!