Сьогодні на Львівщині проведуть навчальні стрільби. Мешканців просять не панікувати

1582 0
Людей закликають не турбувати з цього приводу правоохоронні органи.
Фото: ФБ/Радехівська міська рада

Фото: ФБ/Радехівська міська рада

Поблизу міста Радехів, що на Львівщині, сьогодні, 26 липня, з 16:00 до 18:00 год. проводитимуть навчальні стрільби. Про це повідомляє Радехівська міська рада.

Читайте також: На війну мають йти підготовлені люди. Для цього має бути прописаний закон

Почувши звуки від пострілів, людей просять не панікувати. Також закликають не турбувати з цього приводу правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у лютому у Львові депутати прийняли ухвалу «Про затвердження Програми заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки». У програмі є три ключові блоки: підготовка і навчання населення бойовим навичкам та домедичної допомоги; співпраця і сприяння роботі батальйонів тероборони, які працюватимуть на території Львова і Львівщини; розвиток інфраструктури тероборони на території Львівської міської тергромади.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!