Сьогодні на вулиці Шевченка перекрили рух

2849 0
Сьогодні, 31-го січня, на вулиці Шевченка не їздитимуть машини й трамвай через проведення ремонту водопроводу.

Рух транспортних засобів по вулиці Шевченка буде обмежений у зв’язку з проведенням ЛМКП «Львівводоканал» аварійних ремонтних робіт на водопроводі діаметром 600 мм на вул. Шевченка, 9 (на ділянці від вул. Мудрого до вул. Бортнянського), - повідомляють у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Вулицю перекриють з 10.00 до 17.00 год. Трамвай № 7 курсуватиме за зміненим маршрутом (вул. Пасічна – церква Св. Анни – і у зворотному напрямку.

Нагадаємо, цьогоріч у Галицькому районі відремонтують площу Франка. Як уточнили в департаменті, на цій ділянці проведуть реконструкцію інженерних мереж, трамвайних колій та дорожнього покриття площі. Наразі у міському бюджеті на ці роботи передбачено 15 мільйонів гривень.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!