Сьогодні спека у Львові сягне 34º: чим утамувати спрагу?

2292 0
Як повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології, сьогодні, 6 серпня, спека у Львові сягне позначки 34 градусів тепла. Пропонуємо вам кілька варіантів, як втамувати спрагу в таку погоду.
фото: medum.com.ua, tsn.ua, pitatelno.info

фото: medum.com.ua, tsn.ua, pitatelno.info

Вода з лимоном – напій, що легко приготувати вдома самотужки. На літр води вам знадобиться половинка лимону.

Айран – помічник не лише від спраги, але й помічник всім жінкам, які готуються до пляжного сезону, адже айран ще добре втамовує голод.

Зелений чай – краще пити його охолоджений. І на літній період варто взагалі відмовитись від гарячого чорного чаю. Зелений чай ще є хорошим антиоксидантом і виводить шлаки з організму.

Морс зі смородини – краще відмовитись від магазинного морсу і зварити вдома свій. Не забудьте додати смородину.

Трав'яний щербет – трав'яний відвар теж стане хорошим помічником у боротьбі з літньою спекою. Особливо, якщо додати до трав'яного щербету м'яту.

Читайте також: Як оздоровити нігті в домашніх умовах: 5 рецептів

6 серпня вдень також можливі грози, під час грози шквал 15-20 м/с, град. Вітер південно-східний вночі 5-8 м/с, вдень 9-14 м/с, поривчастий. Температура повітря вдень становитиме 32-34º тепла.

07 серпня: мінлива хмарність. Без істотних опадів, подекуди грози. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде 15-20º тепла, вдень 29-34º тепла, місцями спека 35°.

08 серпня: мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде становити 15-20º тепла, вдень 29-34º тепла, місцями спека 35-37°.

Джерело: пре-служба ЛМР, Mam.UA

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!