Сьогодні стартує Ліга Націй: збірна України зіграє з Ірландією. Де і коли дивитися

1788 0
Поєдинок відбудеться в ірландському Дубліні на стадіоні Авіва 8 червня, о 21:45, за київським часом.
фото: REUTERS

фото: REUTERS

Сьогодні, 8 червня, стартують матчі Ліги Націй. Збірна України розпочинає свій шлях у дивізіоні В грою проти Ірландії на виїзді. Поєдинок відбудеться в ірландському Дубліні на стадіоні Авіва 8 червня, о 21:45, за київським часом.

Орієнтовний склад: Андрій Пятов, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Едуард Соболь, Олександр Піхальонок, Сергій Сидорчук, Олександр Зубков, Зінченко, Микола Шапаренко, Михайло Мудрик, Артем Довбик. За день до матчу головний тренер збірної України Олександр Петраков заявив про травми воротаря Георгія Бущана та півзахисника Тараса Степаненка. Вони пропустять десять днів. Також захворів Соболь.

Читайте також: Збірна України мінімально поступилася Вельсу у матчі за вихід на ЧС-2022

Дивитися онлайн трансляцію матчу Ірландія – Україна можна буде о 21:45 на каналах Футбол 1, Індіго ТВ та платформі OLL.TV.

Додамо, що, крім України та Ірландії, у групі 1 дивізіону В є ще дві збірні – Шотландії та Вірменії.

Нагадаємо, збірна України з футьолу у фінальному матчі плей-оф відбору до Чемпіонату світу 2022 мінімально поступилася збірній Вельсу з рахунком 0:1, тому не потрапить на ЧС, що цього року пройде в листопаді-грудні у Катарі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!