Сьогодні у Львові говоритимуть про безпеку в місті та області. Де подивитись

1449 0
Сьогодні, 9-го листопада, відбудеться дискусійна зустріч "Безпека у Львові: які виклики стоять перед правоохоронними органами сьогодні", організована дискусійною платформою "Твоє місто Львів" за участю правоохоронних органів.
фото: iamir.info

фото: iamir.info

Під час зустрічі, яку організовано дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів», говоритимемо про зони відповідальності різних правоохоронних органів, ефективність реформи та діяльності нової поліції у Львові та Львівській області, поточну ситуацію із рівнем порушень/злочинності у місті та області, питання безпекових викликів для громади.

Коли?

9 листопада, 12:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть: керівник патрульної поліції Львова, керівник ГУ НП у Львівській області, представники консультативної місії ЄС, муніципальна дружина, юристи та громадські діячі.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  9 листопада на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!