Сьогодні у Львові говоритимуть про лідерство та гори. Де подивитись

1942 0
До Дня Незалежності України відбулось паралельне сходження на найвищу вершину України - Говерлу та на другу по висоті гору в Грузії – Казбек. 24 серпня 2017 року українські підприємці на них встановили українські прапори. Сьогодні у прямому ефірі Tvoemisto.tv говоритимуть про експедицію та програму "Лідерство в горах" для активних підприємців.

Така акція – це продовження багаторічної традиції команди Freetour зі встановлення синьо-жовтого стяга на День Незалежності України на різних вершинах світу. Минулого року альпіністи встановили прапор на найвищому шпилі Західної Європи – горі Монблан. Цьогоріч вирішили зробити паралельне сходження на найвищу вершину України гору Говерла (2061 м) та другу за висотою вершину Грузії гору Казбек (5033 м). Експедиція повністю фінансується учасниками сходжень, серед яких українські підприємці. 

Сьогодні в гостях в студії Tvoemisto.tv будуть: учасники експедиції Тарас Родцевич, директор компанії "Інтелекс", Сергій Козлов, директор компанії "РомексСофт" та Андрій Бандрівський, власник магазину "Горгани" та бренду "Турбат".

Пряму трансляцію можна буде дивитись он-лайн на сайті Твого міста: http://tvoemisto.tv/on-line/ а також на нашій Facebook-сторінці. Трансляція розпочнеться 18:15.

(Партнерська публікація)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!