Сьогодні у Львові говоритимуть про місцеві громади. Де подивитись

1920 1
Сьогодні у Львові відбудеться інформаційний семінар на тему “Місцеві громади та органи самоорганізації населення. Виклики чи можливості?”.
Фото: Громадський простір

Фото: Громадський простір

Метою семінару є познайомити громаду Львова з різними можливостями реалізовувати та розвивати потенціал громади за допомогою створення органів самоорганізації населення. Обговорити проблеми та виклики, з якими стикаються місцеві громади, та досвід їх вирішення. Відкрити питання можливостей та переваг створення та поширення діяльності органів самоорганізації населення, посилення впливу місцевих громад на зміну якості життя мешканців.

Основні питання семінару: які органи самоорганізації населення допомагають ефективно визначати та сприяти вирішенню проблемних питань та питань розвитку місцевих громад? Коли та за яких умов можна зрозуміти, що громада дозріла до етапу творення органів самоорганізації населення?

Спікери:

Василь Коцюк - асоціація ОСББ “Сихівчани”

Юрій Танасійчук - ГО “Наше право”

Юлія Гвоздович - ГО “Батьки в дії”

Василь Дмитрах  - успішний проект з "Громад в Дії"

Христина Тибінка - Центр дослідження місцевого самоврядування

Тарас Стогул - ОСББ, ГО

Модератор - Анастасія Загайна, заступниця директора Інституту міста

Коли?

15 травня

Де?

CoMMuna. за адресою: вул. Галицька, 1, 2-й поверх (на розі Площі Ринок)

Інформаційний семінар можна буде дивитись в режимі онлайн за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ а також на Facebook-сторінці "Твоє місто".

Організатори: Інститут лідерства та управління УКУ спільно з Інститутом міста в рамках проектту “Громади в ДІЇ”. Контактна особа: Ірина 0973128989, [email protected]

 


Читайте також:
30 Травня, 2017 09:00
axab Дві територіальні громади Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1811&clear_cache=Y
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!