Сьогодні у Львові молитимуться за перемогу над ворогом і мир в Україні

1913 0
Тvoemisto.tv транслюватиме спільну загальноміську молитву на своїх ресурсах.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Сьогодні, 15 квітня, представники християнських конфесій міста проведуть спільну загальноміську молитву за перемогу над російським агресором та встановлення миру в Україні. За словами отця Павла Дроздяка, ця молитва стане голосом зболеної країни.

Вона розпочнеться о 15:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вул. Театральній, 13.

Тvoemisto.tv транслюватиме спільну загальноміську молитву на своїх ресурсах, зокрема, на Фейсбук-сторінці та на нашому Ютуб-каналі.

Читайте також: Молитви за українських воїнів та Україну. Три тексти за мир

«У Страсну п’ятницю за григоріанським календарем особливо промовистою буде молитва української Церкви в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Це місце молитви обрали невипадково, адже цей храм є свідком великої віри народу України в Бога і українське військо. Саме тут представники християнських конфесій Львова об’єднаються у спільній молитві, випрошуючи в Бога витривалості у хресній дорозі України, розділяючи страждання нашого народу, яких він зазнає», – пояснює він.

Долучитися до молитви запрошують усіх небайдужих, оскільки, за словами отця, молитовний фронт також має особливе значення.

Нагадаємо, що в березні 2022 року Папа Римський Франциск здійснив акт посвяти України, Росії та всього світу Непорочному Серцю Марії. Папа також неодноразово молився за Україну і припинення війни, організовував всесвітні молитовні дні, здійснив візит до посольства РФ при Ватикані задля миру. Це вагомі речі, які заслуговують похвали і вдячності. Однак після того, як увесь вільний світ (і навіть ООН) назвав цю війну невиправданою, неспровокованою агресією і бойнею, росію – агресором, а путіна – воєнним злочинцем, поведінка ватиканської дипломатії дивує своєю невизначеністю і боязню назвати речі своїми іменами. Кілька днів тому повідомили, що під час Хресної Дороги у Колізеї, яку очолить Папа Франциск 15 квітня, хрест триматимуть українці спільно із росіянами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!