Сьогодні у Львові прощаються із загиблим на фронті Ігорем Байталою

1396 0
Прощання з військовослужбовцем відбудеться у Львові та у рідному місті Героя Жидачеві.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Сьогодні, 10 квітня, Львівщина попрощається із загиблим у зоні проведення операції об’єднаних сил на Донбасі військовослужбовцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Ігорем Байталою, повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Читайте також: У Львові в суботу попрощаються з загиблим військовим Ігорем Байталою

Від самого ранку у Львові з військовослужбовцем прощалися у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Опісля процесія вирушила до Жидачева, звідки родом Ігор Байтала.

Об 11:00 годині відбудеться чин парастасу в Церкві Всіх святих УПЦ міста Жидачева, о 12:00 годині – прощання на площі біля Жидачівської райдержадміністрації (вул. Маркіяна Шашкевича, 2).

У загиблого залишилися батьки та двоє сестер.

Довідково

Ігор Байтала народився 19 травня 1995 року. В 2011 р. після закінчення 9 класу Жидачівського опорного закладу №2 вступив на навчання у Жидачівський професійний ліцей та закінчив його у 2014 році з дипломом «Тракторист-машиніст».

З 2014 по 2018 р. навчався у Львівському національному університеті на біолого-технологічному факультеті. Отримав диплом «Технолог м’ясного виробництва».

У 2019 р. його призвали на строкову військову службу, яку проходив на посаді водія. 22 жовтня 2020 р. був звільнений у запас.

За словами військового комісара Жидачівського районного територіального центру, на військову службу солдат за контрактом призваний 5 січня 2021 року у військову частину А3029. Служив у розвідувальному відділенні безпілотних авіаційних комплексів.

6 квітня 2021 р. близько 9 години вечора в зоні проведення операції Об’єднаних Сил загинув наш земляк, уродженець м. Жидачева. Про загибель повідомив заступник командира батальйону А3029.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!