Сьогодні у Львові прощатимуться із Героєм Дмитром Ґудзиком

1005 0
Військовий загинув 20 січня 2015 року під час боїв за донецький аеропорт.
Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

У Львові сьогодні, 27 серпня, прощатимуться з Героєм, солдатом Дмитром Ґудзиком, який загинув на війні з Росією у 2015 році. Про це повідомляє 80 окрема десантно-штурмова бригада.

«Боєць, що пропав безвісти, вважається живим, поки не буде доведено зворотнє. На жаль, 27.08.2021 року ми закарбуємо назавжди на пам’ятному знакові 80 окремої десантно-штурмової бригади ще одне ім’я захисника України – солдата Гудзика Дмитра Васильовича», – йдеться у повідомленні.

Прощання з військовим відбулося о 09.00 год 27 серпня за адресою Стрийська 88, де військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ та родина Дмитра Гудзика вшанували Героя. 

Дмитро Ґудзик народився 17 жовтня 1989 року у м. Белз Сокальського району у Львівській області. Військовий загинув 20 січня 2015 року під час боїв за донецький аеропорт. Був вивезений з району донецького аеропорту разом з загиблими десантниками. Ідентифікований на підставі експертизи ДНК. Однак був похований як тимчасово невстановлений захисник України на Краснопільському кладовищі. У бійця залишилися дружина та донька.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!