Сьогодні у Львові прощатимуться із загиблим бійцем 80-ї бригади Геннадієм Шурманом

2679 0
Чин похорону розпочнеться о 10:00 год, поховають захисника на Личаківському кладовищі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 10 вересня у Львові попрощаються з бійцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Геннадієм Шурманом. Чин похорону розпочнеться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Так, о 10.00 год розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, що на вул. Театральній, 11, о 10.30 год пройде міська церемонія прощання на площі Ринок. Мешканців закликають долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Читайте також: У боях за Україну загинули п'ятеро захисників із Львівщини

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар. На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Довідково

42-річний Геннадій Шурман народився у місті Шахтарськ Донецької області. Навчався у Шахтарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №19. Після завершення навчання здобув професійно-технічну освіту. У мирний час займався шиномонтажем.

У 2014 році добровольцем став на захист України від російських загарбників. Служив у лавах Збройних сил України та Національної поліції України. Молодший сержант. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, боронив Україну у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

У Геннадія Шурмана залишилися мати, дружина, сестра та племінниця.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!