Сьогодні у Львові ситуативно перекриватимуть рух: маршрут

2749 0
Сьогодні, 29 травня, із 12:00 до 15:30 години Курія Львівської Архідієцезії Римо-католицької церкви в Україні з нагоди Урочистого Свята Божого Тіла проведе процесійну ходу містом. У зв’язку із цим ситуативно перекриватимуть рух транспорту.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

Процесіна хода пройде за таким маршрутом: пл. Катедральна, 1 – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину – парк ім. І. Франка – вул. Каменярів – вул. П. Дорошенка – пл. М. Шашкевича – вул. С.Бандери, 8 (храм Св. Марії Магдалини).

Ситуативно перекриватимуть рух транспорту із 12:00 до 15:30 години.

Читайте також: У Львові на одній із вулиць змінили організацію руху

Нагадаємо, у зв’язку з необхідністю продовжити проведення підготовчих робіт, аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі на вул.Городоцькій, 166 розпочнуть виконувати з 1 червня. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!