Сьогодні у Львові відбудеться флешмоб до Міжнародного дня людини з синдромом Дауна

2905 0
Охочі взяти участь у заході мають прийти в кольорових шкарпетках чи з жовтим аксесуаром.
Фото: dailysignal.com

Фото: dailysignal.com

Сьогодні, 21 березня, у Львові відбудеться флешмоб «Усміхнись мені. Я хочу бути твоїм другом» з нагоди Міжнародного дня людини з синдромом Дауна. Захід організовує ГО «Розправлені крила» за підтримки Львівської міської ради.

Учасниками заходу стануть діти та молодь із синдромом Дауна, їхні сім’ї та друзі. До участі в заході зголосилися також представники комунальних та недержавних установ, громадські активісти та небайдужі львів’яни, готові продемонструвати свою підтримку людям з синдромом Дауна.

«Мета цього флешмобу — продемонструвати відкритість людей з синдромом Дауна для світу. Адже так само як люди зі звичним набором хромосом, особи з трисомією прагнуть насамперед прийняття та підтримки від оточуючих», — розповіла голова ГО «Розправлені крила» Юлія Аронова.

Читайте також: Чому сьогодні варто одягнути різнокольорові шкарпетки

Умови для участі прості — гарний настрій, кольорові шкарпетки або ж будь-який жовтий аксесуар. Збір учасників — біля міської Ратуші, початок о 13:00. Наприкінці заходу учасники сформують фігуру у вигляді жовтогарячого серця. 

Громадська організація «Розправлені крила» — це об’єднання батьків дітей з інвалідністю Львова та Львівської області, а також осіб, котрі бажають долучитися до творення кращого сьогодення та майбутнього дітей та молоді з особливими потребами. Організація була створена у лютому 2011 року і до липня 2016 року носила назву «Батьки Джерела». Мета діяльності ГО «Розправлені крила» - захист та реалізація прав дітей та молоді з інвалідністю у медичній, соціальній та освітній сферах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!