Сьогодні у Львові відбудеться розмова із владикою Борисом Ґудзяком. Де дивитися

1118 0
Це інтерв’ю увійде до книги письменниці Богдани Матіяш.

Сьогодні, 17-го вересня, о 16.00 год у Львові відбудеться публічне інтерв’ю із владикою Борисом Ґудзяком, яке увійде до нової книги письменниці Богдани Матіяш. Тvoemisto.tv транслюватиме розмову на своїх ресурсах, на сторінці у Фейсбук і на Ютуб-каналі.

Читайте також: Люди Твого міста. Владика Борис Ґудзяк про Львів та недовіру

«Дотепер лише Тарас Прохасько підготував і видав іще 2003 року невеличку книжечку-розмову з тоді ще отцем Борисом у рамках проекту «Інший формат». Відтоді були численні інтерв’ю, виступи на телебаченні й на численних публічних майданчиках, але вже давно настав час після цієї майже двадцятирічної перерви на більшу книжку розмов із тепер уже митрополитом Борисом Ґудзяком», – йдеться в анонсі події. 

Борис Ґудзяк – митрополит Української греко-католицької церкви, голова Філадельфійської архиєпархії в США, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії, президент Українського католицького університету. У 2015 році став кавалером Ордену Почесного легіону. У 2019 році став першим українцем, який отримав нагороду Університету Нотр-Дам.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!