Сьогодні у Львові зустрічатимуть першого хедлайнера головної сцени Leopolis Jazz Fest

1452 0
Tvoemisto.tv покаже наживо подію на своїх ресурсах у Фейсбуку та Ютюб-каналі.
Фото: WideTide

Фото: WideTide

Сьогодні, 23 червня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького зустрічатимуть першого хедлайнера головної сцени Leopolis Jazz Fest. Йдеться про піаніста і композитора із Гавани Гарольда Лопеса-Нусса.

Орієнтовний час прибуття – о 17:20. Tvoemisto.tv покаже це наживо на своїх ресурсах у Фейсбуку та Ютюб-каналі.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Додамо, що завтра, 24 червня, музикант виступатиме на сцені ім. Едді Рознера. Його музика відображає весь спектр і багатство кубинської музики з характерним поєднанням і взаємодією класичних, фольклорних та популярних елементів, а також джазової імпровізації.

Нагадаємо, що цього тижня у Львові стартує перша велика концертна подія, яка пройде в Україні з початку пандемії, – Leopolis Jazz Fest. Почути джазову музику цього року можна буде вже з 24 і по 28 червня. Зважаючи на епідемію, фестиваль пройде з дотриманням всіх карантинних умов. Усі деталі про локації, ціни та правила перебування на фестивалі можна дізнатися за посиланням

Для довідки

Музикант народився на Кубі. Лопес-Нусса виріс у центрі Гавани, в районі, відомому своїми фольклорними афро-кубинськими традиціями та святами. У піаніста громадянство Куби і Франції.

«Щоразу, коли я повертаюся на Кубу, я відчуваю щось особливе – не тільки зв'язок із родиною і друзями, але і з самим місцем. Ось звідки моя музика, про що вона говорить».

Лопес-Нусса видав дев'ять альбомів. Кожен його реліз – це суміш афро-кубинського й сучасного джазу, а часом захоплюючий синтез джазу та кубинської поп-музики. Дев'ятий альбом Te Lo Dije містить класичні композиції, соло, що зачаровують та вибухову взаємодію джазового тріо.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!