Сьогодні у Сихівському районі Львова висадять нові дерева

1582 0
У Сихівському районі Львова стартує осіння висадка дерев. Відтак, загальна вартість закуплених садженців становить 95 тисяч гривень, – повідомляє прес-служба ЛМР.
фото: uk.wikipedia.org, slovovolyni.com

фото: uk.wikipedia.org, slovovolyni.com

Загалом, у цьому районі планують висадити 4 саджанці горобини, 39 кулевидних кленів, яблуні та 6 саджанців сакури. «Кожного року проводяться роботи зі зрізки сухих та аварійних дерев, які можуть загрожувати безпеці людей, адже за несприятливої погоди вони можуть впасти. Тому є потреба періодично висаджувати нові дерева. Таку акцію проводимо щороку», –  розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

Читайте також: Які дерева планують висадити у Львові цієї осені

За її словами, вартість саджанців горобини становить 1500 грн, яблунь двох сортів – 800 та 780 грн відповідно, 1 кулевидного клена – 1800 грн.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!