Сьогодні у центрі Львова можна послухати платівки відомого у світі колекціонера вінілів і допомогти «Азову»

1239 0
Колекція Сергія сьогодні є найбільшою в Україні: це 10 000 унікальних вінілових платівок.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Сьогодні, 1 квітня, з 17:00 в LV Cafe у центрі Львова півтори години можна буде слухати  платівки відомого в Україні та світі колекціонера вінілів Сергія Косенка. Мета проекту – зібрати кошти для ЗСУ, повідомили організатори Українського мистецького фронту.

Читайте також: Як допомогти українській армії?

Колекція Сергія сьогодні є найбільшою в Україні, яка налічує 10 000 унікальних вінілових платівок.

«Історія моя проста – змалечку крутив ще радянські платівки на татовій радіолі ВЕФ – доволі якісній на ті часи. Потім студентом в медичому почав купувати платівки в іноземних студентів стихійно, а потім замовляв для себе та друзів сотнями, як вони їхали на канікули в Лондон, Берлін Західний, Париж, Рим. Паралельно придбав собі також через них добру апаратуру. Під час окупації музичного ринку CD я не перейшов на ці носії музики. Я викупив багато колекцій в Україні. Максимальна кількість сягала до 15 тисяч екземплярів, третину я продав і зараз маю біля 10 тисяч», – розповів свою історію Сергій Косенко.

Читайте також: На першій лінії. Історія волонтерів, які передають на фронт обладнання, що рятує життя

Музика буде суворою та сильною, сказав колекціонер. Зібрані гроші надходять на рахунок ГО «Міжнародна Асоціація Мистців», далі їх передадуть на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ. 

У місцях, де відбуваються перфоменси Українського мистецького фронту, розміщені банери з QR-кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії. Лінк для донатів тут.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!