Політична реклама

Сьогодні у центрі Львова роздаватимуть подарунки

1464 0
Оригінально представлять сьогодні, 10 квітня, свою позицію вихованці Дитячих клубів Залізничного району на пл. Ринок.

Діти з гуртка англійської мови та студії «Умійки» проведуть акцію «Ми  –  за чисте довкілля», повідомляє прес-служба Львівської міськради. Перехожим гуртківці роздаватимуть невеличкі й дуже незвичні подарунки – символи очищення довкілля. Початок акції – о 16.00 год. й до останнього «подарунку».

«Нашою акцією ми хочемо закликати львів’ян до підтримання чистоти біля будинків, у своїх районах та в місті загалом», - зазначає Ольга Михайлик, педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району м. Львова.

«Зараз у місті всі активно готуються до великодніх свят, й проводять толоки. Не виняток й Дитячі клуби Львова. На одному із клубних занять педагоги з вихованцями впорядковуватимуть територію біля клубів. Гуртківці Залізничного району, окрім звичної толоки, ініціювали свою акцію, якою прагнуть нагадати всім, що порядок й чистота в місті залежить від ставлення й поведінки кожної особистості», - розповідає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від міського управління молоді, сім'ї та спорту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!