Сьогодні у львівських будинках мають увімкнути тепло

1853 2
Упродовж тижня у Львові прогнозують значне похолодання.
Фото: media.acc.cv.ua

Фото: media.acc.cv.ua

Сьогодні, 29 жовтня, у Львові стартував опалювальний сезон. Про це ідеться в розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового від 24 жовтня, оприлюднене на сайті ЛМР.

Централізоване опалення умикають усім категоріям споживачів, оскільки саме цього тижня у Львові прогнозують значне похолодання, дощі та перші заморозки.

Читайте також: У Львові планують підвищити ціни на тепло і гарячу воду 

Нагадаємо, що у Львові планують підвищити тарифи на тепло та гарячу воду. Для цього вже провели громадські слухання з мешканцями.


Читайте також:
29 Жовтня, 2019 17:37
666 ... влада "працює" (разом з нею "працюють" українські змі) за конкретним принципом -- якщо щось пообіцяв і не зробив , то обіцяй далі щось інше ... чекаю на оті подальші обіцянки (цяцянки) і "радію" ... і так "подякувати" вам всім хочеться за таке "тепле" ставлення до людей ... Слава Україні ! ...
29 Жовтня, 2019 12:24
666 ... чи отой "сезон" засидівся на старті , чи якесь пуйло не дає "добро" дати людям тепло ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!