Сьогодні Вакарчуку – 41. П’ять атмосферних виступів улюбленця мільйонів

2698 0
Святослав Вакарчук, незмінний фронт-мен гурту «Океан Ельзи» вже давно став легендарною особистістю українського шоу-бізнесу. Слова найпопулярніших пісень «Океанів» знають та наспівують мільйони. Пропонуємо переглянути кілька атмосферних відео із виступів виконавця.

Гурт Океан Ельзи, завдяки творчості якого Святослав Вакарчук став відомим співаком та композитором, створили у 1994 році. Славко був не лише організатором гурту, але й автором більшості текстів та музики та незмінним солістом. Після закінчення університету Вакарчук міг продовжувати навчання за кордоном, але натомість вибрав музичну кар'єру. Сьогодні ж він – професійний музикант, улюбленець мільйонів та українець, якого поважають за активну громадянську позицію.

Читайте також: Вакарчук розповів, що не так з Україною і як це змінити. Повний текст промови

 

 

 

 

Дивіться також: Згадати все: ТОП-15 «раритетних» відеокліпів від українських виконавців

Нагадаємо, першим містом, яке відвідає гурт «Океан Ельзи» в рамках Світового туру, стане Львів. Концерт відбудеться 11 червня 2016 року, на «Арені Львів». Під час концерту музиканти виконають як старі улюблені пісні, так і нові композиції. Вартість квитків – від 300 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!