Сьогодні вступників розпочнуть зараховувати на контракт. Що потрібно знати

2211 0
Абітурієнти, що отримають рекомендацію до зарахування на контракт, мають виконати вимоги до зарахування, відповідно до правил прийому вишу.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

Сьогодні, 6 вересня, вступникам нададуть рекомендації до зарахування на контрактну форму навчання на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції. Про це повідомляє ОСВІТА.UA.

Статуси заяв таких абітурієнтів на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» та в електронних кабінетах будуть змінюватися зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (контракт)».

Читайте також: Викладачі-інноватори. Історії двох професорів, які по-новому вчать студентів

Абітурієнти, які отримають рекомендацію до зарахування на контракт, мають виконати вимоги до зарахування відповідно до правил прийому закладу вищої освіти.

Переведення на вакантні місця держзамовлення осіб, які мають на це право та які зараховані на навчання на контракт на основі повної загальної середньої освіти триватиме до 15 вересня. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 11 вересня.

Нагадаємо, що 27 серпня вступники дізналися, хто отримав місце державного або регіонального замовлення для здобуття ступеня бакалавра. Для зарахування на місце бюджету вони повинні були подати оригінали документів до вишу до 31 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!