Грушка, Ума, Січ і їхні друзі-песики чекають на різдвяне диво. Фото

2734 0
Із 1 січня підприємство закривається на карантин.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

У ЛКП «Лев», що на вул. Промисловій, 56 у Львові, зараз перебуває близько пів сотні собак. Вони чекають на нову родину, друзів, турботу і любов. На різдвяні свята, зазвичай, трапляються дива, тому хочеться вірити, що ці чотирилапі невдовзі опиняться в теплі. Тим паче, що з 1 січня підприємство закривається на карантин. 

Tvoemisto.tv пропонує поближче з ними познайомитися:

Грушка, 1 рік

Життя на вулиці зовсім не перетворило Грушку на Снігову Королеву, навпаки, її енергетика може розтопити будь-яке серце. Спокійна, ніжна, добра до людей, вміє гуляти на повідку і прислухається до всього, що їй говорять. Чимось навіть нагадує маленьку дитину, адже все ще вірить в дива і що всі навколо заслуговують на щастя.

Ребекка, 1 рік

Дуже інтелігентна та ніжна дівчинка, навіть не віриться, що вона могла вирости на вулиці. Можливо, у неї колись-таки був господар, але з якихось причин вона стала непотрібною. Схожа на таксу. Має неймовірно гарний чорний окрас та розумні оченята. Кажуть, її викинули з машини на вулицю і поїхали далі.

Беата, 2 роки

Беата схожа на лисичку. Дуже тендітна, має кумедного довгого носа, але зовсім не лізе в чужі справи. Життя на вулиці було не було солодким, але віримо, що вона заслуговує на щоденні обійми. Заспокоюється на руках і дуже боїться знову опинитися на у холоді на вулиці.

Йонас, 2 роки

Кремезний та сміливий собака. Готовий захищати свою людину та крокувати завжди поряд за будь-якої погоди. Йому пасуватиме затишний будинок із власним подвір’ям та людина з великим серцем. Має дуже цікавий окрас та розумні гарні очі.

Січ, 3 роки

Пухнастий, молодий, добродушний хлопець. Одразу при виході з вольєру хоче ластитися. Собака для обіймів та любові. Від його пухнастої шубки не хочеться забирати руку і він сам дуже душевний. Подаруйте Січу тепло своєї домівки та серця.

Ума, 6 місяців

Мала дитина, яка ще хоче бавитися і не розуміє усіх небезпек. Маленьке ніжне створіння. Їй би спати на теплій подушечці та рости у родині, а не тинятися морозними вулицями. Дуже грайлива собачка, що виросте чудовим другом для того, хто наважиться впустити її в своє серце.

Тріксі, 1 рік

Молода собачка Тріскі жила на вулиці і спала скрутившись калачиком під деревом. Скоріш за все, була домашня, соціалізована, грайлива, бо любить гуляти та бути поруч з людьми. Давайте знайдемо для неї дім, щоб вона відчула себе у безпеці.

Аліса, 2 роки

Руденька та лагідна дівчинка, вона дуже соціалізована і слухняна. Нагострює свої вушки та слухає, що їй говорять. Зі всіма дружить і на підприємстві кажуть, що вона просто ідеальна собака. Виважена та дуже домашня. Гарно гуляє на повідку. 

Додамо, що в ЛКП «Лев» є ще кілька десятків собак, які можуть стати вашими домашніми улюбленцями. Детальніше про це можна дізнатися на сторінці підприємтва за посиланням

Бланш, 6 місяців

Метис лабрадора, Австрія, 2 роки

Барт, 4 роки

Амадей, 1 рік

Хатіко, 3 роки

Нагадаємо, львівські волонтери звернулися до міської влади та керівництва ЛКП «Лев» з проханням перенести щорічний карантин у ЛКП «Лев» на теплу пору року. Звернення зареєструвала Людмила Гринів в ЦНАПі, що на площі Ринок, сьогодні, 8 грудня. Львів'яни кажуть, що вже з острахом думають про те, що незабаром всіх тварин, що зараз перебувають у комунальному підприємстві, випустять на вулиці. 

Анна Чистякова

Фото авторки та Катерини Москалюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!