Київ

«Солом’янські котики» відкрили ще дві «Теплиці» у Києві на випадок нових атак

645 0
Волонтери одного зі столичних районів продовжують розширювати мережу пунктів незламності.
Фото: Солом

Фото: Солом'янські котики/Telegram

Благодійний фонд "Солом'янські котики" відкрив ще два пункти обігріву та підзарядки гаджетів "Теплиця" на випадок нових атак на енергетичну інфраструктуру. 

«Друзі, ми успішно пережили зиму, але у ворога ще багато ракет. Саме тому ми підготували дві резервні “Теплиці” на випадок критичного для нашої енергосистеми обстрілу чи довгого блекауту», – кажуть в організації. 

Нові Теплиці працюватимуть за адресами: 

  • вул. Борщагівська, 14 
  • вул. Олекси Тихого, 42

У фонді додали, що у разі критичної ситуації ці “Теплиці” відкриються якнайшвидше. Там можна скористатись розетками, стабільним інтернетом, зв'язком і пригоститись чаєм з печивом. Також є окрема дитяча зона.

Нові “Теплиці” облаштували разом із партнерами Humanity Funds.

Нагадаємо, що БФ "Солом’янські котики" відкривають у місті альтернативні пункти обігріву "Теплиця" з безперебійним інтернетом та місцями для зарядки гаджетів. Востаннє нові пункти фонд відкрив у двох школах на Шулявці.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!