У Львові створять соціальний театр

1309 0
Незабаром у Львові розпочнеться робота над спільним проектом управління культури ЛМР, Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, ГО «Народна допомога», Інституту екуменічних студій Українського католицького університету та Фундації "JUTROPERA" (Польща) з циклу "Голос виключених": постановка вистави "У пошуках короля Ліра" Верді. Акторами у ній будуть представники соціально незахищених груп населення, повідомляють у прес-службі Львівської міськради.
mypleer.com

mypleer.com

«У рамках міжнародної діяльності Фундація "JUTROPERA" планує реалізувати цей проект у Львові. В українських реаліях, окрім перелічених соціально виключених груп населення, до вистави будуть залучені учасники АТО.

Робота над постановкою вистави "У пошуках короля Ліра" Верді відбуватиметься у кілька етапів і завершиться прем'єрою у грудні 2015 року у Львові та грудні 2016 року у Вроцлаві», - зазначають організатори.

Перший етап проекту має на меті залучити групу волонтерів (15-20 осіб), які пройдуть навчання, щоб в майбутньому стати тренерами та працювати із підопічними та координувати проект у Львові.

Навчання буде відбуватися з 2 до 7 лютого з 14.00 до 16.00 год. в головному корпусі УКУ (вул. І. Свєнціцького, 17).

Усі зацікавлені в цьому проекті зможуть взяти участь у презентаційному семінарі та детальніше ознайомитися із проектом та умовами участі у ньому.  

Семінар відбудеться 2 лютого о 14.00 год в Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а).

Організатори наголошують, що для участі в проекті не потрібні навики акторської майстерності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!