Спільнота «Оселя» відкрила свої благодійні крамниці. Львів'ян запрошують навідатися

7347 0
Вони працюватимуть, дотримуючись рекомендацій Львівської міськради.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Благодійні крамнички Спільноти «Емаус Оселя» знову відкриваються після карантину. Виручка із магазинчиків йде на забезпечення існування спільноти та допомогу потребуючим людям. 

Читайте також: У Львові побільшало потребуючих людей

Крамнички також є місцем зустрічі, взаємодопомоги і солідарності для людей. Вони працюватимуть, відповідно до рекомендацій та протоколу ЛМР. Вхід можливий лише у масках, із дотриманням дистанції. У приміщенні можуть знаходитися не більше однієї людини на 10-ти квадратних метрів. Працівникам двічі на день вимірюватимуть температуру і вестимуть журнал здоров'я. Біля входу будуть дезінфектори.

Отож, крамниця у Винниках, на вул. Івана Франка,53а працюватиме щоденно з 10 до 19 години окрім понеділка, у суботу з 10 до 16 години. А крамниця на Угорській,2 у Львові буде відчиненою щодня окрім неділі з 10 до 19 години, у субота з 10 до 18. Понеділок буде санітарним днем.

«Крамниці «Оселі» – це не секонд-хенд і не звичні магазини, а місце зустрічі різних верств населення, де можна віддати, придбати чи отримати речі безкоштовно, поспілкуватись, знайти щось унікальне для колекцій і відчути сутність добра», – зазначила заступниця голови Ради «Спільноти взаємодопомоги «Оселя» Наталя Саноцька. 

Христина Гоголь

 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!