Політична реклама

Спіймай позитивні емоції Євро 2012 та отримай приз у день фіналу

1820 0
«Твоє місто» рекомендує поринути у дух футбольного чемпіонату і спіймати його найкращі емоції у світлинах. Спільно з холдингом емоцій «ФЕСТ» оголошуємо полювання за найкращими світлинами з футбольного життя Львова під час чемпіонату «Євро-2012».

Завантаж на портал tvoemisto.tv (розділ "Фотоконкурс") найемоційнішу футбольну фотографію (під час гри, вболівальники, фан-зона і т.п.) і отримай розкішний подарунок від холдингу емоцій "ФЕСТ" - вечерю у ресторані на чотирьох осіб під час трансляції фіналу чемпіонату Європи з футболу або оригінальні сувеніри.

Фотоконкурс триватиме з 12 червня до 30 червня 2012 р. серед зареєстрованих користувачів порталу. Кожен учасник може завантажувати до 3-х фото на конкурс. Переможців конкурсу буде визначено за результатами голосування, що проходитиме на порталі та буде оголошено 30 червня о 16:00.

Автор світлини, що набере найбільшу кількість голосів разом із своєю «групою підтримки» отримає можливість поринути у футбольні емоції фіналу Євро-2012 та вгамувати свій фанатський апетит смачними частунками в ресторані холдингу емоцій «ФЕСТ».

Автори світлин, що займуть друге та третє місця отримають ексклюзивні пам’ятні сувеніри.

Детальніше - на сторінці фотоконкурсу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!