Спортсмен з Львівщини виборов три медалі на чемпіонаті світу та встановив новий рекорд

984 0
Результат у 189 кг у ривку не тільки приніс спорстмену золото у цій дисципліні, а й став новим світовим рекордом серед юніорів.
фото: лода

фото: лода

В Узбекистані триває чемпіонат світу з важкої атлетики серед юніорів. У складі національної збірної Україну на чемпіонаті представляє титулований жидачівський важкоатлет Богдан Гоза. Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, на світовому чемпіонаті цьогоріч Богдан здобув для України три медалі.

Результат у 189 кг у ривку не тільки приніс спорстмену золото у цій дисципліні, а й став новим світовим рекордом серед юніорів.  У поштовху Богдан Гоза виборов срібло. Із результатом в сумі двоборства 402 кг наш важкоатлет виборов друге місце, поступившись переможцю тільки на 1 кг.

Читайте також: Важкоатлет з Львівщини встановив новий рекорд України

Додамо, що важкою атлетикою Богдан Гоза займається з 8 років. На заняття спортом його надихнув старший брат Володимир, учасник Олімпійських ігор 2016 року, призер континентальних та світових юніорських чемпіонатів. 

Нагадаємо, минулого року Богдан Гоза своїм результатом у ривку встановив рекорд України у ваговій категорії до 109 кг. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!