Справу депутатки з Дрогобича, упійманої на хабарі, передали до суду

3455 0
Їй загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Справу депутатки Дрогобицької міськради, яку наприкінці травня затримали на отриманні хабаря у 80 тис. грн, передали до суду. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

За версією слідства, за ці гроші чиновниця обіцяла надати у приватну власність 944 кв. м землі для індивідуального садівництва та повпливати на рішення про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою. Додамо, що депутатка була головою земельної комісії міськради Дрогобича.

Читайте також: Прокуратура Львівщини зареєструвала кримінальну справу через будівництво біля водоспаду Кам'янка

Після повідомлення про підозру суд обрав депутатці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зараз досудове розслідування завершено, прокурори скерували обвинувальний акт до суду.

У разі доведення вини, фігурантці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!