На правах реклами

Справжній блиск життя. Як виглядатиме найвищий житловий проєкт у центрі Львова

5334 0
Мрієте про вранішню запашну каву, «приправлену» краєвидами Львова? З вікон вашої квартири буде видно Замкову гору й центр старого міста, зокрема Ратушу.

По-справжньому ідеальне житло складається з різноманітних факторів, як-от: простора площа квартири, великі вікна й тераси з мальовничими краєвидами, якісні будівельні матеріали житлового комплексу, надійна репутація забудовника. Не менш важливою є чудова інфраструктура: школи й дитсадки, лікарні, магазини, спортзали, рекреаційні зони й зони для відпочинку – усе це має бути поруч із житлом нашої мрії, аби зробити життя максимально комфортним.

ЖК «Щасливий» PLATINUM від компанії «НоваБудова» – той житловий комплекс, який ідеально точно підходить під цей опис. Це високий стиль архітектури, до того ж проєкт є найвищим житловим комплексом у центрі Львова. Придбавши квартиру в ЖК «Щасливий» PLATINUM, ви гарантовано отримаєте не лише широкий спектр інфраструктурних об’єктів, що знаходяться поруч, але й близькість до історичної частини міста.

ЖК «Щасливий» PLATINUM – це місце, де втілюються в життя ваші мрії. Мрієте про вранішню запашну каву, «приправлену» краєвидами Львова? З вікон вашої квартири буде видно Замкову гору й центр старого міста, зокрема Ратушу. Мрієте, щоб усе було поруч? У ЖК знаходитиметься супермаркет «Сільпо».

Потрібно швидко дістатися до будь-якої точки Львова? Заправляйте автомобіль на кращих АЗС, розташованих неподалік, і мерщій у дорогу, адже локація комплексу допоможе оперативно встигнути будь-куди. Мрієте закохатися у свій дім? Погляньте на наш комплекс увечері – і його унікальна підсвітка не залишить вас байдужими.

Проєкт від «НоваБудова» недаремно називають модерною архітектурною окрасою Шевченківського району Львова. Це гармонійне поєднання практичності, надійності, комфорту й стилю. Монолітно-каркасне будівництво з домішками пенетрон, які роблять бетон вологостійким, продумані планування, консьєрж-сервіс у холі, підземний паркінг, закрита територія під охороною, унікальний екстер’єр – усі ці характеристики роблять квартиру в житловому комплексі «Щасливий» PLATINUM бажаною інвестицією.

Правильність інвестування в цей преміум-проєкт підтверджує той факт, що його прибутковість становить близько 25-30% річних, і попит на житло тут лише збільшується. Тому інвестиції в ЖК «Щасливий» PLATINUM саме зараз – розумне рішення, зважаючи на той факт, що вартість квадратного метру в комплексі зростає, зокрема після введення в експлуатацію вона становитиме не менше 40 000 грн / кв. м.

Квартира в ЖК «Щасливий» PLATINUM на проспекті В. Чорновола – це ваша особиста перепустка у світ ідеального житла. Тож живіть у центрі успіху, живіть у стилі PLATINUM!

Звертайтеся за консультаціями до менеджерів відділу продажу за телефоном 0676640546. Адреси відділів продажу: просп. В. Чорновола, 67 та вул. Чайковського, 26.

platinum.lviv.ua

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!