На правах реклами

Справжній гоночний автомобіль приїхав до Львова просто з перегонів. Фото

2821 0
Цього вікенду до Львова завітав професійний пілот Сергій Бабак на справжньому гоночному автомобілі – біля нового ТЦ «Форум» запаркувалася заряджена «вісімка» команди Aspen Racing Team. Команда, яка лише цього року дебютувала на чемпіонаті України з шосейно-кільцевих перегонів, спромоглася здобути «бронзу» на гірській гонці «Львівський стандарт», яка проходила 2 жовтня у Східниці.

До Львова після запеклої та виснажливої боротьби команда завітала невипадково, адже днями у ТЦ «Форум» відкрили новий ресторан мережі сучасної японської кухні «Сушия».

Цікаво, що автомобіль Сергія Бабака серед своїх називають «Сушия-Car» – на честь компанії, яка допомагає команді з цим вкрай недешевим проектом. Тож не дивно, що команда приїхала підтримати дружню компанію у такий радісний та відповідальний для неї момент – після успішного виступу на гірських перегонах Aspen Racing Team відправилась на відкриття нового ресторану сучасної японської кухні «Сушия» у Львові. Даний заклад став вже другим у місті Лева. Він знаходиться у ТРЦ «Форум Львів» на вул. Під Дубом, 7а.

Автомобіль, який бере участь в перегонах – ВАЗ 2108, 1990-го року випуску. Це один із останніх спортивних автомобілів, які були виготовлені для перегонів в радянський час, а потім залишилися в Україні. Однак для участі в цьогорічних автоперегонах все в автомобілі довелося переробляти заново: каркас безпеки, ходову, двигун, коробку передач, диски на колесах та багато іншого. Незважаючи на те, що автомобіль мав би виступати в класі двигунів з об’ємом 1.6 літрів, організатори перегонів у Східниці вирішили «закинути» команду у вищий клас з потужнішими автомобілями. Однак призовому місцю це на заваді не стало – за результатами трьох заїздів команда Сергія Бабака посіла третє місце.

У своїх інтерв’ю Сергій, який крім гонок професійно займається науковою та викладацькою діяльністю, неодноразово наголошує, що держава розвитку спорту в країні ніяк не допомагає, тож спортсмени вимушені шукати допомоги у бізнеса. Професійна підготовка автомобіля до участі в чемпіонаті – це тривалий і дуже фінансово затратний процес, тож без допомогу небайдужих спорту людей не обійтися. Однією з компаній, яка вирішила підтримати автомобільний спорт в Україні, стала мережа ресторанів «Сушия» – вона взяла на себе допомогу з технічним оснащенням автомобіля і його дизайном, а також займається просуванням спортивної тематики серед клієнтів закладу.

Слід зазначити, що автомобільна справа для компанії «Сушия» не є такою вже новинкою. Так, з 2011 року в Києві, а з 2013 року і в решті міст, де присутні ресторани «Сушия», почав діяти сервіс «Точна доставка». Автопарк сервісу налічує 43 автомобілі (19 Ford Ka і 24 SmartForTwo) та 22 мопеди Honda Lead 90, які за 60 хв. після здійснення замовлення доставлять японські страви в будь-який куточок міста – певною мірою, кур’єри служби доставки «Сушия» теж гонщики. Доставка безкоштовна, мінімальна сума замовлення складає 100 грн.

Підготував Ігор Саджениця

Фото: Олег Добрянський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!